WordPress onderhoudscontract

Het systeem WordPress waarmee Innovata haar websites maakt is continue in ontwikkeling. WordPress en de plugins voor WordPress komen regelmatig met updates. Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiligingstechnische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.

Waarom nodig?

Het is zeer verstandig deze updates bij te houden. Zeker als het gaat om beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website gehacked wordt of door Google gezien gaat worden als niet veilige website. Je (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze dan een kijkje op je site gaan nemen zal dan zeker afnemen. Gevolg: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.

Het is goed mogelijk om de updates zelf bij te houden. Doe je dit, zorg dan wel dat je voor het uitvoeren van een update een backup maakt van je website. Maar misschien wil je dit allemaal liever zelf helemaal niet doen, omdat je er geen tijd voor hebt of bang bent dat er iets mis gaat. In dat geval heb je de mogelijkheid om hét WordPress onderhoudscontract af te sluiten bij Innovata.

 

WordPress onderhoudscontract

  • Maandelijks uitvoeren van updates en upgrades van WordPress (vaker indien noodzakelijk)
  • Maandelijks uitvoeren van updates voor plugins (vaker indien noodzakelijk)
  • Maandelijks extra back-up van je complete website (bestanden en database)
  • Beveiliging aanpassen indien nodig
  • 1 x per maand verwijderen van spam
  • Terugzetten van een back-up van je website indien nodig
  • 1 uur WordPress ondersteuning (vragen en kleine aanpassingen)

24,95*

per maand

Aanvragen

* Prijs

De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.

Facturering

De facturering van dit WordPress onderhoudscontract vindt per kwartaal plaats. Per kwartaal ontvang je automatisch een factuur. Contract opzeggen? Dat kan op ieder moment, geen verplichtingen dus.

Meer weten of direct aanvragen?

Heb je interesse in dit WordPress onderhoudscontract, maar wil je er meer over weten? Neem dan contact met me op via ferdi@innovata.nl of bel naar 06 – 23 32 29 48.

Wil je regelmatig wijzigingen (extra functionaliteiten, aanpassing teksten, etc.) doorgevoerd hebben op je website? Kijk dan ook eens naar het strippenkaartsysteem van Innovata.