Extra service

Een website is nooit helemaal af. Je bedrijf verandert en je wilt je website mee laten veranderen. Met de extra service van Innovata ben je verzekerd van goede service. Je hebt de keuze uit drie verschillende vormen van service.

Een website is nooit af

Je bedrijf verandert en je wilt je website mee laten veranderen. Met de extra service van Innovata ben je verzekerd van goede service. Je hebt de keuze uit drie verschillende vormen van service.

  • Strippenkaart

    Met het strippenkaartsysteem word je snel en effectief geholpen tegen een gereduceerd uurtarief. Een soort servicecontract, maar dan compleet op maat! Dit strippenkaartsysteem is een prettige manier van samenwerken, omdat er niet voor elke verandering aan de website een aparte offerte en factuur hoeft worden opgesteld. Ik overleg eerst met je hoeveel strippen de werkzaamheden gaan kosten. Op deze manier weet je financieel altijd waar je aan toe bent.

  • Standaard support

    Wil je heel af en toe wel wat aangepast hebben aan je website, maar vind je een strippenkaart (eerst) niet nodig dan kan ik je altijd helpen op basis van het normale uurtarief (€ 89,- excl. BTW). Ook hiervoor geldt dat ik vooraf een inschatting maak van de kosten voor een aanpassing.

  • WordPress onderhoudscontact

    Heb je alleen behoefte aan updates van nieuwe versies van het cms WordPress en de bijbehorende onderdelen (plugins) en wil je deze niet zelf installeren? Dan biedt Innovata je het WordPress onderhoudscontract.

keyboard_arrow_up