WordPress websites voor MKB en zelfstandig ondernemers

Innovata bouwt websites voor het MKB en zelfstandig ondernemers en levert hiervoor een begin-tot-eind oplossing. Van het aanvragen van hosting en domeinnaam tot het live gaan van de website.

Voor het maken van een website wordt gebruik gemaakt van het gratis maar zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke content management systeem WordPress.

Na oplevering van de website kun je deze zelf onderhouden zonder daar al te veel technische kennis voor nodig te hebben. Zie je het toch niet zitten om je eigen website te beheren of heb je er gewoonweg geen tijd voor en wil je doen waar jij goed in bent? Dan biedt Innovata aan om het onderhoud van je website bij te houden. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende onderhouds & -beheerpakketten.

Meer informatieOzcan responsive

[divider style=”hr-dotted”]

Waarom Innovata?

Als je op zoek gaat naar een geschikte webbouwer dan is de keuze erg groot. Waarom zou je dan toch voor Innovata moeten kiezen?

 • De juiste combinatie
  Innovata combineert een achtergrond in informatiemanagement met creativiteit en technische kennis. Het resultaat is goed doordachte en verrassende oplossingen die aansluiten bij jou en je (potentiële) klanten.
 • Kwaliteit
  Innovata is pas tevreden als jij dat bent. Er wordt continue geïnvesteerd in nieuwe kennis en technieken met gebruiksvriendelijke en goed functionerende websites als resultaat. Hierbij staan jij en je klanten centraal.
 • Open en eerlijk
  Innovata vindt het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom maken we heldere afspraken over prijs en dienstverlening. Geen verrassingen achteraf.
 • Service
  Jouw site is de zorg van Innovata. Op basis van een strippenkaartconstructie, servicecontract of ‘ uurtje factuurtje’ kan Innovata je site regelmatig controleren op bereikbaarheid en functioneren. Maar ook voor andere wijzigingen en aanpassingen staat Innovata voor je klaar.
 • Aantrekkelijke prijzen
  Innovata werkt voornamelijk op basis van telefonisch contact en e-mail uitwisseling. Lange overleggen zijn niet aan de orde, waardoor de kosten laag kunnen blijven in vergelijking met de concurrenten.
 • Eén aanspreekpunt
  Innovata is een éénmansbedrijf en werk niet met een helpdesk(systeem). Je hebt altijd direct contact met de eigenaar van Innovata.
 • Meer dan alleen websites!
  Naast het bouwen van websites kun je bij Innovata terecht voor allerlei aanvullende webdiensten zoals social media adviezen & trainingen, zoekmachine optimalisatie, digitale nieuwsbrieven en webanalyses.

 

[one_third]

Volg je bezoekers

Om de bezoekers op je website te volgen kan Innovata je site voorzien van Google Analytics. Dit is een standaard onderdeel van het Website starterspakket waarmee je onder andere kunt zien hoeveel bezoekers er op je site zijn geweest, waar ze vandaan komen, welke trefwoorden ze hebben gebruikt, welke onderdelen van je site het meest bezocht zijn en waar ze de site weer hebben verlaten. Uiteindelijk om aan de hand van deze gegevens je website verder te verbeteren.
[/one_third] [one_third]

Gevonden worden in Google

De websites van Innovata worden standaard zoekmachinevriendelijk opgeleverd. Allerlei opties die het indexeren van je website door zoekmachines verbeteren worden benut. Hoe beter je website kan worden geindexeerd, hoe groter je kans dat deze gevonden gaat worden door bijvoorbeeld Google. Verder informeer en adviseer ik je graag over middelen waarmee je zelf aan de slag kunt met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Dit is namelijk geen eenmalige actie, maar een continue proces.

[/one_third] [one_third]

Social proof

Vandaag de dag mag de koppeling tussen je website en je sociale netwerken uiteraard niet ontbreken. Op je website maak je bekend dat je te vinden bent op social media platformen als Twitter en Facebook. Bovendien geef je bezoekers van je website de mogelijkheid om informatie op je website te delen via social media. Een geweldige en goedkope manier om je website en daarmee je producten en diensten onder de aandacht te brengen.

[/one_third]
keyboard_arrow_up