Webbouwer Innovata uit Deventer, succesvolle websites

Ben je zzp’er of werkzaam binnen het mkb in Deventer en zie je de noodzaak voor het hebben van een website niet in of heb je geen tijd om zelf een website te maken of te onderhouden? Neem dan direct contact op met Innovata. Ik overtuig je graag van het nut en noodzaak voor het hebben van een website. In dit artikel geef ik je alvast een korte uitleg waarom ik vind waarom je als zzp’er of mkb’er in Deventer niet zonder een website kunt en laat ik je kennismaken met het website basispakket van Innovata.

Waarom heb ik een website nodig?

Een vraag waarop het antwoord misschien voor de hand ligt, maar toch wordt er door veel zzp’ers en mkb’ers vaak nog te weinig tijd en aandacht besteed aan dit succesvolle middel. Voor je bestaande relaties is een website misschien niet zo interessant, maar bij het ontmoeten van nieuwe klanten is een website een onmisbaar middel. Veel potentiële klanten zoeken toch vaak snel even op Google naar je bedrijf. Word je dan niet gevonden dan is de kans groot dat men contact opneemt met een bedrijf dat wel te vinden is op internet. Ik hoor regelmatig van mensen met een eigen bedrijf/onderneming dat ze geen website nodig hebben, omdat men zegt via mond-op-mond reclame aan voldoende opdrachten te komen. Prima natuurlijk, maar wat als dit nu op een gegeven moment minder wordt? Dan is een duidelijke en professionele website een extra middel om aan klanten te komen. En een website geeft je niet alleen mogelijkheden tot het verkrijgen van nieuwe klanten, maar is tevens het visitekaartje van je bedrijf. Je kunt op een website onder andere je werken laten zien in een portfolio en op die manier een goede indruk achterlaten bij potentiële klanten.

Een succesvolle en betaalbare website

Innovata maakt succesvolle en betaalbare websites voor zzp’ers en mkb’ers in Deventer. Ik denk graag met je mee en samen kijken we of de wensen passen binnen het te besteden budget. Het basispakket zorgt in ieder geval voor een succesvolle start. Een basis website van Innovata is gebruiksvriendelijk, heeft een frisse uitstraling en wordt goed gevonden door zoekmachines. En zo kun jij je tijd en energie steken in de dingen waar jij als zzp’er of mkb’er goed in bent. En dat voor de betaalbare prijs van € 450,- .

Wil je meer weten over dit basispakket en hoe de werkwijze van Innovata is kijk dan op de pagina basispakket op deze website.

Ferdi Soetekouw
Social media adviseur, trainer en coach | Online resultaatversneller | Ik help bedrijven en organisaties online marketing en social media doelgericht inzetten
Ferdi Soetekouw
Ferdi Soetekouw

Gerelateerde berichten

No results found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu