Waarom kiezen voor Innovata?

Innovata wil dat je website succesvol is. Dat de website nadrukkelijk iets toevoegt voor je klanten. Innovata levert daarvoor alles wat nodig is. Van ontwerp en bouw van de website tot het goed vindbaar maken via Google, integratie van sociale media, webshops en het volgen van wat je bezoekers op je website doen.

Ik krijg regelmatig de vraag: “Ferdi, kun je mij een Facebook of LinkedIn training geven?” Het makkelijkste antwoord is dan: “Ja hoor, dat kan ik. Dit is mijn uurprijs. Zullen we een datum plannen?”

Mijn antwoord is anders!

Ik ben opgeleid als informatiespecialist, in staat om informatieprocessen te herkennen en te verbinden aan bedrijfsdoelen.
Als ondernemer bij Innovata begon ik in 2011 met het bouwen van WordPress websites. Ondertussen vergrootte ik mijn kennis van Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram en andere social media platforms waarop mensen informatie plaatsen, informatie delen, informatie bekijken en met elkaar in gesprek gaan.

Mijn overtuiging is dat ik een bedrijf pas echt kan helpen een stap voorwaarts te maken als ik al mijn kennis en ervaring in zet. Mijn antwoord op de vraag: “Ferdi, kun jij mij een Facebook of LinkedIn training geven?”, is dan ook: “Ja, maar wat denk je dat het jou oplevert?” En dan begint een gesprek over waarmee ik een bedrijf, organisatie of ondernemer écht verder kan helpen.

De vorm van het vervolg verschilt. De ene keer beperkt het zich tot één gesprek, omdat blijkt dat iets anders nodig is dan wat ik kan bieden. De andere keer leidt het tot een langdurige samenwerking en alles daar tussen in.

Contactinformatie

Innovata
Wagnerhof 17
7391 SM Twello
Mobiel: 06 - 23 32 29 48
KvK: 52004287
Website: https://www.innovata.nl
E-mail: ferdi@innovata.nl
Menu