Training 'Ga toch bloggen!'

Ik hoor je denken: “Waarom moet ik gaan bloggen? Ik weet niet eens wat bloggen is en hoe het werkt. Laat staan wat het me oplevert.” Zo dacht ik er een paar jaar geleden precies zo over. Maar inmiddels weet ik wel beter en heeft het bloggen mij zakelijk het nodige opgeleverd, zoals uitbreiding van mijn netwerk, meer naamsbekendheid én nieuwe klanten. Mijn ervaring en expertise op het gebied van bloggen wil ik graag met jou delen tijdens de training ‘Ga toch bloggen!’

Bloggen is goud waard

Een goede blog is goud waard

Waarom bloggen?

 • Bedrijven die bloggen hebben zo’n 55% meer bezoekers op hun website;
 • Organisaties die regelmatig bloggen krijgen 67% meer leads dan organisaties zonder blog;
 • Blogs worden eerder en sneller gedeeld dan advertenties;
 • Met een blog kun je laten zien waar jij de expert in bent;
 • Bloggen vergroot je zakelijke netwerk;
 • Met een blog scoor je goed en hoger in Google;
 • Met een blog kun je goedkoop, snel en gericht je kennis delen;
 • Bloggen is leuk en niet moeilijk.

Overtuigd?

Als ik jou met bovenstaand lijstje niet heb kunnen overtuigen om vandaag nog te beginnen met bloggen, stop dan hier met lezen.

Ben je wel overtuigd en wil je in op een hele laagdrempelige en praktische manier leren hoe je zelf succesvol kunt zijn met bloggen? Lees dan snel verder of meld je direct aan voor de training ‘Ga toch bloggen!’
Ferdivingers


Training ‘Ga toch bloggen!’

€ 25,-*

Ja, ik wil bloggen en meld mij aan!

Wat gaan we doen?

Wil je graag beginnen met je eigen blog, maar hebt geen idee hoe? Schrijf je al langer artikelen voor je blog, maar levert dit nog niet het gewenste resultaat op? Weten waar een succesvolle blog aan moet voldoen? Hoe krijg ik (meer) bezoekers op mijn blog? Zo maar wat vragen waar ik je tijdens deze 2 uur durende training antwoord op ga geven.

Na de training ‘Ga toch bloggen!’ weet je…

 • wat bloggen is;
 • wat bloggen kan opleveren;
 • hoe je een blog begint en hier een succes van maakt;
 • waar een goede blog aan moet voldoen;
 • waarom WordPress een ideaal programma is om mee te bloggen;
 • waar je inspiratie vandaan haalt voor het schrijven van artikelen;
 • hoe je er voor zorgt dat je blogs ook gelezen worden;
 • waar het perfecte blogartikel aan moet voldoen;
 • snel en effectief artikelen te schrijven;
 • hoe je met je blog beter gevonden wordt in Google;
 • social media in te zetten voor het delen van je blog;
 • waar je geschikte (rechtenvrije) afbeeldingen kunt vinden;
 • handige tools te gebruiken;
 • video’s en foto’s toe te voegen;
 • hoe je met weinig tijd wekelijks een artikel schrijft;
 • de interactie aan te gaan met de lezers van je blog;
 • …nog veel meer!
Voor wie?

Deze praktische en interactieve training is bedoeld voor zzp’ers, ondernemers en bedrijven die willen starten met bloggen of al een blog hebben maar hier nog niet het optimale uit weten te halen.

Kosten

De prijs voor deze training is € 25,- (excl. btw) per persoon. Na het versturen van je aanmelding ga je automatisch akkoord met de betaling en dien je voor aanvang van de training de factuur te betalen.

Bij de prijs inbegrepen:

 • Gratis parkeren
 • Ontvangst met koffie, thee en een zoete lekkernij
 • Tijdens de training verse bonen koffie, thee en Deventer bijtjes.
 • Gratis wifi
Waar en wanneer?

Waar en wanneer?

 • Dinsdag 21 oktober
 • 19.30 – 21.30 uur
 • De Scheg Deventer

Trainingsruimte De Scheg

Trainingsopzet

Nadat je je hebt aangemeld zal ik telefonisch of per e-mail contact met je opnemen voor een korte intake. Ik hoor onder andere graag wat je verwacht van deze training en of je zelf al begonnen bent met bloggen.

De training zelf is zeer praktisch en interactief van opzet. Ik zal je veel tips & trucs geven en de nodige succesvolle praktijkvoorbeelden laten zien. Zo kun je na de training direct zelf aan de slag met je eigen blog.

Extra informatie

De training is voor maximaal 15 deelnemers en gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. De trainingslocatie beschikt over een wifi-verbinding en voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Laptop meenemen mag, maar is geen vereiste.

Aanmelden

Ik blog dus ik besta

 

Wil je deze training liever 1-op-1 of met collega’s binnen het bedrijf volgen? Dat kan! Neem contact met me op om de mogelijkheden van een training op maat door te nemen.