Training 'Slim omgaan met je social media tijd'

Social media tijd“Ik ben nu al een tijdje actief op Twitter en Facebook, maar ik haal er nog niet echt resultaten uit. En ik heb geen idee hoe ik met mijn beperkte en kostbare tijd toch de nodige successen kan boeken met deze platforms. Wat doe ik fout?”

“Leuk Ferdi al die social media. Ik weet ook best wel dat ik er iets mee moet en het me wat kan opleveren. Maar het kost me zoveel tijd. Er moet ook nog gewerkt worden!”

Zomaar wat opmerkingen die ik regelmatig hoor van ondernemers. Ze staan vaak nog  wat onwennig tegenover social media.

Herken je dit en wil je weten hoe je met minimale tijd en inspanning toch zakelijke successen kunt behalen met social media? Meld je dan nu aan voor de training ‘Slim omgaan met je social media tijd’. Uit eigen ervaring laat ik zien dat je met handige tools en planningsinstrumenten met 3-4 uur per week al succesvol kunt zijn op social media.

Nieuwe data voor 2014 worden binnenkort bekend gemaakt. Nu al interesse of liever een 1-op-1 sessie volgen? Neem dan contact met me op.

Contact

Wat levert deze training jou op?

Na afloop van deze 3 uur durende praktische en interactieve training weet je hoe je met slechts een paar uur  per week zakelijk succesvol kunt zijn (naamsbekendheid, relaties leggen, klanten werven, omzet genereren) met social media.

Je weet:

  • hoe je online aan waardevolle informatie komt om te delen;
  • welke tools & apps (voor desktop, tablet en smarthpone) erg handig zijn om te gebruiken;
  • hoe je berichten in kunt plannen;
  • hoe je er op een efficiënte manier achter komt wat er over je bedrijf of vakgebied gezegd wordt (o.a. Google Alerts, Twitter Search, HootSuite, Tweetdeck)
  • hoe je ‘perfecte’ tweets, updates, berichten en blogs schrijft;
  • gericht en op de juiste momenten berichten te plaatsen;
  • een simpele social media content kalender te maken;
  • social media te integreren met andere communicatiemiddelen (o.a. website en nieuwsbrief);
  • dat social media gewoon onderdeel van je werk is / zou moeten zijn;
  • hoe je resultaten kunt meten en op basis hiervan verbeteringen kunt doorvoeren.

 

Stars of Social Media Action Figure Great CommunicatorSocial media tooltime! Word jij de nieuwe ‘Star of Social Media?’

Tijdens deze training worden een aantal zeer handige tools, apps en websites  behandeld die je veel tijd zullen besparen en de nodige succesvolle resultaten zullen opleveren. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van mij een document met daarin een overzicht van tools, apps en websites die je alvast kunt installeren op je laptop, smartphone of tablet. Op die manier kunnen we tijdens deze avond direct praktisch aan de slag. Om direct succesvol van start te gaan is het dus aan te raden om je laptop en smartphone/tablet mee te nemen deze avond. Na afloop krijg je natuurlijk een handig overzicht mee waarop alle behandelde onderwerpen en tools nog eens worden besproken.

Voor wie?

Voor zelfstandig ondernemers, mkb’ers, freelancers, trainers, interimmers die al redelijk bekend zijn met social media, maar er met hun beperkte tijd niet de gewenste resultaten uit halen.

Kosten

De normale kosten voor deze training zijn € 49,- (excl. btw) per deelnemer. Meld je je uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de training aan dan betaal je slechts € 39,- (excl. btw) Dit is inclusief koffie/thee/frisdrank en iets lekkers. Ook ontvang je na afloop van de training een aantal documenten waarin je één en ander nog eens kunt teruglezen. Als extra service geef ik je ook nog eens 2 weken kosteloos antwoord op vragen naar aanleiding van deze training.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot een week voor aanvang.

Extra informatie

De training is voor maximaal 12 deelnemers en gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. De trainigslokatie beschikt over een prima wifi-verbinding en voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Neem je laptop mee!