Aan de slag met je LinkedIn profiel

Praktische training over het opzetten en verbeteren van een persoonlijk en vindbaar LinkedIn profiel

Maak werk van je LinkedIn-profiel (basis LinkedIn training)

Meer dan 5 miljoen professionals in Nederland hebben een LinkedIn-profiel, maar lang niet iedereen heeft dit profiel optimaal ingericht. Ook al denkt men soms van wel. Heb jij nog geen LinkedIn-profiel? Of misschien wel een profiel, maar het gevoel dat je er veel meer uit kunt halen, maar geen idee wat en hoe je dit aanpakt? Dan is deze LinkedIn training ‘Aan de slag met je LinkedIn-profiel’ iets voor jou.

Tijdens deze praktische LinkedIn training leer je hoe je je persoonlijke LinkedIn-profiel optimaal inricht en vervolgens kunt gebruiken om jezelf op een goede manier te presenteren en te verkopen. We gaan aan de slag met het optimaliseren / professionaliseren van je LinkedIn profiel. Je krijgt uitleg over veel profielonderdelen, knoppen en instellingen op LinkedIn, waardoor je vrijwel alle mogelijkheden die LinkedIn biedt, leert kennen.

Met andere woorden: je legt een stevig fundament voor je verdere LinkedIn activiteiten.

Na deze LinkedIn training weet je…

wat LinkedIn is en waar je het voor kunt gebruiken

hoe je een professioneel, aantrekkelijk en vindbaar profiel maakt

wat er goed is of verbeterd kan worden aan je profiel

hoe LinkedIn is opgebouwd

hoe leuk en waardevol het werken met LinkedIn is!

Training LinkedIn voor bedrijven

Voor wie?

Voor iedereen die nu eindelijk wel eens serieus werk wil maken van hun LinkedIn-profiel en meer uit dit netwerk wil halen.
Marketing- en communicatiemedewerkers, ondernemers / zzp’ers, werkzoekenden, interimmers, managers, directie, coaches, trainers, HR-medewerkers, bestuur en politici.

Opzet

De training duurt zo’n 3,5 uur inclusief een korte pauze. Na uitleg over het hoe en wat van LinkedIn gaan we op een interactieve en praktische manier aan de slag. Je neemt plaats achter je eigen laptop (geen tablet!) en ontdekt en ervaart de mogelijkheden van het LinkedIn profiel. Natuurlijk is er tussentijds voldoende ruimte om je vragen te stellen. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat en een handige LinkedIn-profiel checklist.

Kosten

Ben je geïnteresseerd in deze LinkedIn training voor jezelf en / of je medewerkers en wil je weten wat de kosten voor deze training zijn? Neem dan even contact op via het contactformulier. Maar bellen kan natuurlijk ook. In dat geval bel je het nummer 06 – 23 32 29 48.

Locatie

De training kan plaatsvinden op de door jouw gewenste locatie in het land. Zolang de voorzieningen als een goed WiFi-netwerk maar aanwezig zijn. Wil je de training afnemen voor meerdere medewerkers dan kan de training in company gegeven worden.

 • Wat is LinkedIn?
 • Waarom LinkedIn gebruiken?
 • Personal branding via LinkedIn
 • Uitleg alle profielonderdelen
 • Profielfoto & omslagfoto toevoegen
 • Het belang van een sterke kopregel en samenvatting
 • Werkervaring toevoegen
 • Je profiel vindbaar maken / zoekwoorden gebruiken
 • Je openbare profiel goed instellen
 • Taalinstellingen / meertalig LinkedIn-profiel
 • Do’s & don’ts
 • En nog veel meer…
keyboard_arrow_up