Training LinkedIn voor bedrijven

Leer een LinkedIn bedrijfspagina opzetten én gebruiken

Waarom een LinkedIn bedrijfspagina?

Heb ik als zelfstandig ondernemer naast een persoonlijk profiel een LinkedIn bedrijfspagina nodig? Hoe zet ik voor ons bedrijf een professionele bedrijfspagina op? En wat plaatsen we dan op deze pagina? Hoe werkt adverteren via een LinkedIn bedrijfspagina. Op deze en vele andere vragen over de LinkedIn bedrijfspagina geef ik je antwoord tijdens de training LinkedIn voor bedrijven.

Na deze LinkedIn training LinkedIn voor bedrijven weet je…

de verschillen tussen een persoonlijk en bedrijfsprofiel
de voordelen van een bedrijfspagina
hoe je een LinkedIn bedrijfspagina maakt of optimaliseert
je bedrijfspagina te koppelen aan je persoonlijke profiel
welke content je kunt plaatsen op een bedrijfspagina waarmee je je publiek bereikt
hoe adverteren werkt via een LinkedIn bedrijfspagina
Training LinkedIn voor bedrijven

Voor wie?

Voor (toekomstige) beheerders van een LinkedIn bedrijfspagina.  die hun LinkedIn-profiel goed op orde hebben, willen leren hoe ze zichzelf het beste kunnen profileren en hun netwerk uit kunnen breiden.

 • Marketing- en communicatiemedewerkers
 • Zelfstandig ondernemers
 • Beheerders van een bedrijfspagina bij bedrijven en organisaties
 • Interimmers / freelancers

Opzet

De training duurt 4 uur inclusief een pauze. Na een korte uitleg over het hoe, wat en waarom van LinkedIn gaan we op een interactieve en praktische manier aan de slag. Je neemt plaats achter je eigen laptop (geen tablet!) en gaat aan de slag met onder het maken / optimaliseren van je LinkedIn bedrijfspagina. Natuurlijk is er tussentijds voldoende ruimte om je vragen te stellen. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat.

Kosten

Ben je geïnteresseerd in deze training LinkedIn voor bedrijven voor jezelf en / of je medewerkers en wil je weten wat de kosten voor deze training zijn? Neem dan even contact op via het contactformulier. Maar bellen kan natuurlijk ook. In dat geval bel je het nummer 06 – 23 32 29 48.

Locatie

De training kan plaatsvinden op de door jouw gewenste locatie in het land. Zolang de voorzieningen als een goed WiFi-netwerk maar aanwezig zijn. Wil je de training afnemen voor meerdere medewerkers dan kan de training in company gegeven worden.

Deze training kan op locatie (in company) gegeven worden, zolang de RIVM-richtlijnen gegarandeerd kunnen worden. Dus 1,5 meter afstand tussen de deelnemers en de aanwezigheid van desinfectiemiddelen. Voorkeur is dan ook om met kleine groepen deelnemers aan de slag te gaan, uiteraard afhankelijk van de grootte van de ruimte. Een andere optie is om deze training te verzorgen via beeldbellen, bijvoorbeeld via Zoom of Teams. Meer weten? Mail dan even naar ferdi@innovata.nl

Jouw LinkedIn trainer

De afgelopen jaren heb ik veel medewerkers van diverse bedrijven en organisaties mogen trainen in het gebruik van LinkedIn. Zo heb ik LinkedIn trainingen gegeven aan medewerkers van onder andere Nationale Nederlanden, Goudappel Coffeng, Hogeschool Windesheim, eL-Tec, Wolters Vastgoed b.v., DAGnl. Daarnaast ook veel zelfstandig ondernemers verder geholpen met de inrichting van het LinkedIn profiel en het leren gebruiken van dit netwerk.

Onderwerpen training

 • Persoonlijk vs. bedrijfsprofiel
 • Uitleg onderdelen bedrijfspagina
 • Een goede omslag- en profielfoto
 • Inrichten volledige pagina
 • Contentstrategie voor je bedrijfspagina
 • Evenementen plaatsen
 • Gebruik statistieken
 • Advertentievormen
 • Koppelen pagina aan profiel
 • Je medewerkers betrekken bij het delen van content
 • Vindbaarheid van de bedrijfspagina

Meer weten?

Voor vragen over de training ‘LinkedIn voor bedrijven’ kun je contact opnemen met Ferdi Soetekouw.

E-mail: ferdi@innovata.nl
Telefoon: 06 – 23 32 29 48

Deel deze training!

keyboard_arrow_up