Social Media trainingen

Zakelijk succesvol zijn met social media met zo weinig mogelijk tijd? Innovata verzorgt trainingen voor zelfstandig ondernemers, mkb’ers en middelgrote organisaties. Deze trainingen worden aan kleine groepen gegeven, maar 1-op-1 of incompany trainingen behoren ook zeker tot de mogelijkheden.

De trainingen zijn er op gericht om ondernemers en organisaties op een efficiënte en praktische manier succesvol(ler) te laten zijn met social media. Van het krijgen van meer naamsbekendheid tot het krijgen van meer leads, opdrachten en klanten. Hierdoor kun je direct aan de slag om zo snel mogelijk de eerste resultaten te boeken.

 
 

Ferdi Soetekouw

Social media specialist

Ik leer ondernemers, bedrijven en organisaties op een enthousiaste en praktische manier social media succesvol te gebruiken. Vanuit mijn eigen ervaring en die van succesvolle bedrijven laat ik zien wat social media zijn en wat ze voor je bedrijf kunnen betekenen.

Meer weten over de mogelijkheden van social media trainingen of trajecten voor je bedrijf of organisatie? Bel, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Contactformulier