Social media ondersteuning

Wat kan social media voor jou als mkb’er of zzp’er in Deventer betekenen en hoe kan Innovata je hier mee helpen? Je leest het hier.

Wil je meer uit social media halen of misschien eerst wel weten wat deze überhaupt voor jou, je bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Dan kan ik (Ferdi Soetekouw) je de helpende hand bieden.
Als social media specialist help ik ondernemers, bedrijven en organisaties op een slimme & praktische manier om te gaan met social media om er het optimale uit te halen. Van het laten zien wat social media zijn, wat ze voor je kunnen betekenen en hoe ze werken tot het begeleiden en uitvoeren van complete social media strategietrajecten.

Je kunt direct contact met me opnemen door te bellen naar 06 – 23 32 29 48 of te mailen naar ferdi@innovata.nl

Wil je weten op welke manier ik je op social media gebied van dienst kan zijn, kijk dan gerust eens naar de producten en diensten die ik te bieden heb.

Social media trainingen

Deze praktische trainingen van zo’n 3 uur worden regelmatig voor kleinere groepen (max. 12 deelnemers) gegeven. Lijkt een training je wel interessant, maar geef je de voorkeur aan een 1-op-1 of incompany training, dan kan dit ook. In dat geval zal een training veel meer toegespitst zijn op je eigen bedrijf en social media activiteiten.

Social media trajecten op maat

Tijdens een periode van gemiddeld 3 tot 12 maanden help ik bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van een uitvoerbaar social media plan. Tijdens verschillende momenten binnen dit traject geef ik je alles prijs. Van het geven van gerichte adviezen tot het geven van diverse incompany trainingen en inspiratiesessies.

Social media strippenkaart

Met een social media strippenkaart krijg je tegen een gereduceerd tarief voor een aantal uur per maand social media ondersteuning. Je kunt me dan onder andere inschakelen voor social media adviezen, het evalueren van je social media activiteiten en ik kan je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Je hebt de keuze uit twee strippenkaarten, één met een tegoed van 4 uur per maand en één van 8 uur per maand

Menu