Social media coaching

1-op-1 socialmedia-trainingen volledig toegespitst op jouw bedrijf

Jouw persoonlijke social media coach

Ben je op zoek naar iemand die jou op een persoonlijke en hands on manier op weg helpt met het efficiënt en effectief inzetten van social media? En volg je liever geen social media groepstraining, maar vind je een op training op maat op de jouw gewenste locatie prettiger?

Ik kom graag bij je langs om tijdens een 1-op-1 (of 1-op-2) sessie advies te geven en je te coachen over bijvoorbeeld het opzetten van een goed socialmedia-plan of het gebruik van socialmedia-kanalen als LinkedIn, Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van jouw behoefte en wensen stel ik een programma op maat samen. Tijdens een 1-op-1 socialmedia-sessie kun je antwoord krijgen op vragen zoals:

 • Wat is een socialmedia-strategie en waarom is deze belangrijk?
 • Hoe zet ik een goed en praktisch uitvoerbaar socialmedia-plan op?
 • Waar haal ik interessante en voor mijn doelgroep waardevolle content vandaan?
 • Hoe zet ik een goede contentstrategie op en hoe vertaal ik dit naar contentkalender?
 • Hoe kan ik met weinig tijd toch succes halen uit social media?
 • Hoe zet ik zakelijke bedrijfspagina’s op voor Facebook en LinkedIn?
 • Wat zijn de do’s en don’ts op social media?
 • Hoe zet ik social media in voor het vinden van opdrachten of een nieuwe baan?
 • Hoe werkt LinkedIn, Instagram of Facebook?
 • Hoe zet ik een professioneel LinkedIn profiel op?

Tijd & prijzen

Aangezien een 1-op-1 sessie altijd maatwerk betreft, zal de duur van de training en de daaraan gekoppelde prijs in gezamenlijk overleg bepaald worden.

Geschikt voor iedereen

De 1-op-1 socialmedia-trainingen zijn geschikt voor iedereen. Ik zal je na een telefonische intake een voorstel sturen voor een socialmedia-training waarbij ik rekening houd met jouw wensen en socialmedia-niveau. Het maakt dus niet uit of je beginner bent en wilt weten hoe social media werken of al langer actief bent op social media en er meer uit wilt halen.

Locatie

Een 1-op-1 socialmedia-training kan op iedere gewenste locatie gegeven worden. Dit kan in Deventer of omgeving zijn, maar een locatie in een ander deel van Nederland is ook geen enkel probleem. Desnoods kom ik bij je thuis of op kantoor. Belangrijk is in ieder geval dat er een goed wifi netwerk is. En niet te vergeten, uitstekende koffie (of thee)!

Meer weten of een afspraak maken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van socialmedia-coaching? Of wil je direct een afspraak met me maken om een 1-op-1 training in te plannen? Je kunt telefonisch contact met me opnemen via 06 – 23 32 29 48 of gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Vriendelijke groet,

Ferdi Soetekouw

De voordelen van een 1-op-1 social media training

 • Volledig toegespitst op jouw bedrijf
 • Persoonlijk: ik ben er helemaal voor jou
 • Jij bepaalt het tempo
 • Veel ruimte voor het stellen van vragen
 • Bepaal zelf de locatie (wifi dient wel beschikbaar te zijn)
 • Direct praktisch aan de slag

Deel deze pagina!

keyboard_arrow_up