Overwin je social media angsten [infographic]

Social media angst“Ik heb niet genoeg tijd en geld voor social media”. “Ik weet niet wat ik moet vertellen op social media”. “Ik ben bang voor negatieve reacties op Twitter”. Zo maar een paar social media angsten die ik toch nog geregeld hoor van ondernemers als ik met ze in gesprek ga over de geweldige kansen die social media kunnen bieden voor hun bedrijf. En die angst voor social media is helemaal niet nodig.

Afgelopen week kwam ik tijdens mijn dagelijkse zoektocht op feedly.com (aanrader!) naar interessante content om te delen via mijn eigen social media kanalen onderstaande geweldige infographic tegen op de website van The Huffington Post. Ik kom helaas vaak meer slechte dan goede infographics tegen op het internet, maar zo af en toe zit er eentje bij die gewoon écht goed is en werkt. Dit is er zo één. Wat ontwerp betreft misschien niet de meest sexy infographic, maar de informatie die gegeven wordt geeft precies weer waar de social media angsten bij ondernemers en kleine bedrijven vandaan komen. En belangrijker nog, er worden goede tips gegeven over hoe je deze angsten kunt overwinnen. En zijn social media écht helemaal nieuw voor je dan zijn de simpele strategieën die aan het eind worden beschreven een prima startpunt.

Overwin je social media angsten

Ferdi Soetekouw
Social media adviseur, trainer en coach | Online resultaatversneller | Ik help bedrijven en organisaties online marketing en social media doelgericht inzetten
Ferdi Soetekouw
Ferdi Soetekouw
Deel dit artikel:

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

keyboard_arrow_up