Ferdi Soetekouw

Social media manager en online adviseur

Dus je wilt weten wie ik ben en wat ik zakelijk voor je kan betekenen? Ik ben Ferdi Soetekouw. Een flexibele, praktische en nuchtere social media manager en website adviseur. Begin 2011 heb ik mijn eigen bedrijf Innovata opgericht. Met veel enthousiasme help en adviseer ik ondernemers, bedrijven en organisaties op social media en website gebied. Ik bouw onder andere succesvolle WordPress websites en geef Social Media adviezen en trainingen. De combinatie van goed doordachte websites met het zakelijk slim inzetten van social media vergroot de kans dat zelfstandige ondernemers/professionals meer klanten en naamsbekendheid krijgen.

Achtergrond

In 2001 ben ik afgestudeerd in Informatiedienstverlening- en management aan de Hanzehogeschool Groningen. Na wat omzwervingen op werkgebied ben ik in 2003 bij de provincie Gelderland in Arnhem gestart als Informatiespecialist. 5 jaar later en inmiddels zeer geïnteresseerd in webontwikkelingen, ben ik bij diezelfde provincie gepromoveerd tot webadviseur in die functie. Als webadviseur adviseerde ik het management over onder andere de toepassing van nieuwe functionaliteiten op het gebied van internet, intranet en online samenwerkingsplatformen.

Na bijna 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In oktober 2012 heb ik dan ook de knoop doorgehakt en besloten om als volledig zelfstandig ondernemer verder te gaan. Een spannende, maar goede keuze.

Door mijn interesse op webgebied viel me op dat veel zelfstandig ondernemers en mkb-ers geen website hebben, een site hebben die slecht doordacht is of die ver achterloopt bij de ontwikkelingen van deze tijd. En dat is zonde, want een succesvolle website kan zoveel bijdragen aan profilering en dienstverlening. Met Innovata laat ik graag zien wat die succesvolle bijdrage is. En als klanten dat ook ervaren, haal ik daar de grootste voldoening uit!

Specialismen

  • Social media strategie
  • Social media marketing
  • LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram
  • WordPress (bouw, advisering en training)
  • Website advisering
  • MailChimp
[button url=”http://www.linkedin.com/in/ferdisoetekouw” class=”button” size=”small” color=”blue” target=”_self” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Kom meer over mij te weten op LinkedIn [/button]
Menu