Blog

Top 10 LinkedIn modewoorden in Nederland
LinkedInSocial Media

Hoe creatief ben jij op LinkedIn?

0

Beschrijf jij jezelf op LinkedIn als ‘Een creatieve, gepassioneerde en gedreven expert’? Dan wordt het hoog tijd om je LinkedIn profiel te herschrijven. Waarom? Dat leg ik je graag uit in dit artikel.

OndernemerschapWebsiteWordPress

Een puur en eerlijk antwoord

0

“Ja…hallo, je spreekt met Teun, Teun van de Keuken. Ik ben tv programmamaker en wil graag binnen nu en 3 weken een nieuwe website”. Het is half augustus als op een woensdagochtend mijn telefoon gaat en dit de eerste zinnen zijn van een telefoongesprek.

Het geheime recept om viraal te gaan op social media
InfographicsSocial Media

We heten niet allemaal Guus Geluk

Als het gaat om het viraal gaan op social media is geluk hebben misschien wel de belangrijkste factor. En dat is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er ook een aantal dingen die je zelf kunt doen (en in de hand hebt) om je kansen om viraal te gaan op bijvoorbeeld Twitter of Facebook aanzienlijk te vergroten. Inclusief handige infographic!

LinkedInSocial MediaUncategorized

LinkedIn toont nu je profielscore binnen je netwerk

0

LinkedIn heeft op woensdag 21 mei een nieuwe optie gelanceerd als uitbreiding op het onderdeel ‘Who’s Viewed Your Profile / Wie heeft je profiel bekeken’. Deze optie laat zien hoe je goed of slecht je persoonlijke LinkedIn profiel scoort ten opzichte van andere medewerkers binnen je organisatie en voor iedereen met wie je verbonden bent op dit zakelijke sociale netwerk. Dit moet leiden tot actievere LinkedIn gebruikers.

Menu